Slänger in en bild också :D



Trötta och sledna :P



Hos min darling :D

Dagen börja med att Alex ringde mig HALV SEX imorse och han sa att han bara ville väcka mig.. Tack för den säger jag bara.. :( men jag somna om gott igen.. :) sen ringer kl halv tio och då va de fidde som ringde och ville prata lite. gick upp la mig på soffan frös som fan så låg där en stund tills min mamma kom ner och sa att vi skulle köra in till min syster för hon ville vi skulle ta bilder.. och mkt väl körde vi in tog en massa bilder och hade de trevligt.. sen körde jag och mamma och handla sen bar de hemåt igen. Snabbt som fan packa ihop mina saker för jag bestämde mig för att ta bussen kvart över åtta och kl va då sju när vi kom hem.. men iaf, packa ihop mina saker och sen iväg :D kom in till malmö tog sedan tåget vidare till HBG där jag blev hämtad av TJOSKAR :D Tack min underbara vän för att du kunde hämta! Han körde mig till Tess.. =) tog de lungt och lite sånt, och satt och vänta på att jag skulle köra och hämta markus hennes lillebror och de gjorde vi vid ett sen kom vi hit sen käka jag och nu sitter jag här och bara flumar :P haha :P mobbar markus lite han e full :P haha

Nej blir nog att stänga ner datan nu och titta på tv ist :D hehe
Tess ska juh gå och lägga sig så tråkigt att sitta själv då.. :P haha eller ja markus också men han bara deckar haha.. ^^,

Ha de toppen alla!


Puss&Kram




Mitt knä!

Mitt jävla knä börjar fitta sig med mig igen som faaan och jag verkligen hatar de! ont som fan har jag iaf! inget kul! Sitter just nu och pratar med micke och kezo på skype som får en att le lite iaf, fast man inte mår på topp! Men jag klarar mig iaf! och jag har börjat tänka positivt och de är huvudsaken iaf!

Va på kvinnomöte idag och de va behövligt kan jag juh säga! Fick även beskedet att jag ska få inviduellt samtal med min coach :D vilket gjorde mig sjukt glad! Så nu ska man bara gå och vänta på att hon ska komma med tider och så allt är klar ifrån projektets sida!

Ja jag har nog inte så mkt att skriva idag! Hmm, saknar dig iaf! Och de vet du om! och jag tänker kämpa!

Mitt mående börjar väl bli liiiiiiiite bättre men vi får väl se hur de blir med de!


Nej nu får jag återgå att vara social med Micke och Kezo!

Ha de toppen alla, för de ska jag försöka ha :D


Puss&Kram


Baby, i like you soo much and i hope you trust me! I just want you in my arms!





Minnen <3

Sitter och kollar igenom alla mina bilder på datan!

Både skrattar, gråter, ler, är besviken ja alla känslor man kan tänka sig! Så mkt som kommer upp nu som man "lagt" bakom sig för att de är för jobbigt att komma ihåg! Men nu när jag sitter och tittar så är den ändå en skön känsla! :D Saknar mkt av allt de som hänt och saknar många just nu! Där finns 7 stycken jag saknar så sjukt mkt just nu när jag sitter här och skriver! Ja och självklart min underbara son! Självklart saknar jag er andra med, men just nu e de dom 7 jag saknar MEST!

Maria Åstorp, fy fan vad jag saknar dig! Allt vi gjort, alla skratt ja allt! Kommer alltid att älskar dig gumman!

Sandra Sis, desamma gäller dig saknar dig så sjukt mkt så jag inte vet var jag ska ta vägen! I will always love you!

Dogge, du är faktiskt också en av dom jag saknar! Du och sandra va juh dom som stod kvar vilket val jag än gjorde!

Maria Norr, behöver jag säga mer än att jag behöver dig gumman!?

Tess baby, du och jag e så lika! De räcker jag skriver ett ord så fattar du hur de är med mig! Se you soon! <3

Micke ängelen, tack för att du förstår! Saknar dig!

Tårarna rinner nu.. :/ trodde aldrig att jag skulle kunna sakna någon så här som jag gör med dom nu! Ni kommer alltid finns på en speciell plats i mitt hjärta!

nej ville bara skriva av mig lite, ska väl sätta mig vid framville igen på FB :P Hihi!

Baby, i  love you, and i am gonna fight for you!




My girls, i mss you <3





<3



Slänger in en låt också <3



-


Skolan börjar gå mot sitt slut, på fredag slutar jag skolan! Kommer bli tomt att sluta för nu är man van vid att ha något att göra om dagarna och kunna tänkta på annat än sitt mående. Och självklart dom man går med kommer de bli tomt utan! Så nu får vi se hur de blir sen! Imorgon ska vi har projekt redovisning, usch se hur de går och jag som hatar att stå och prata inför folk hur ska de gå ? Haha återstår och se!

Hämta mina sista saker i söndags men ALLT va inte där! Min dvd hade han lånat ut, hmm.. Men tur jag vet vem som har den iaf! Och mitt GH va kvar hos simon så får åka upp och hämta de någon dag!

Har sjukt ont i mina tänder, pga av min jävla natt tandställning.. :( Fy fan vad jag hatar de, de gör sjukt ont men va fan jag måste ha de juh!! :( Låt de gå över!

Nej göra sig klar inför skolan och så nu kanske!


Sötnos kom hit!

Tack alla underbara som finns och stöttar mig nu!

Saknar min underbara guldklimp! Tacka gudarna för att jag ska ha honom i helgen! <3







Lunch :)



Har nyss ätit en god lunch :) En stor baguett med räkor, ägg och krabba :) De va riktigt gott!
Ska snart ha handledning med A, och så kanske vi kan få lite feedback och tips och så nu till projektet :) Allt är i full gång nu, imorgon blir de Osby och träffa M & I och M´s praktikant :) Så ska vi ställa lite frågor och så då =)

nej nu ska jag ha handledning! Kommer in och skriver mer sen :)


Mår liiiiiite bättre nu, efter gårdagens pratstund med Fluff :) Tack ännu en gång! Va hemma två halv tre i natt så ja jag behövde prata av mig!


Baby, i miss you! I hope sometime it is gonne be you and me!





Köra iväg

De hade varit underbart just nu, bara sätta sig i bilen och köra och hålla mig borta från allt och alla ett tag! Hmm, dags att göra de kanske? Låter väldigt lockande!

Hoppet är de sista som lämnar en, "Jag tänker aldrig sluta hoppas", mitt hopp börjar försvinna, men jag hoppas jag kan få tillbaka mitt hopp! För utan hoppet kan man inte leva!

Jag tänker inte göra de du bad mig om mamma, aldrig! Min stolthet är för stark där! Jag menar jag ska väl inte be om ursäkt typ för något som han gjort? Nej vet du vad mamma, aldrig! Då är de bättre att jag håller käften och inte pratar med honom, vilket har fungerat skit bra sen i lördags.! Är trött på att ena dagen så kan han fara och sen andra så vågar du inte säga ifrån mamma? för fan du mår inte själv bra, så varför utsätta dig själv för detta? Nej snälla låt mig få en lägenhet nu, bara komma här ifrån in till malmö och få umgås med mina vänner! För då mår jag fan som bäst! Man kan juh för fan inte må bra här, de går bara inte! inget emot min mamma utan mot hennes kille,! Skiter i om folk läser denna nu som egentligen inte ska men är sjukt trött på att hålla käften här hemma, och nu tänker jag inte göra de fler gånger heller!

Blir kanske Osby idag, får se vad dom säger där uppe när jag ringer sen! Hoppas på att de blir de iaf, för de hade varit skit bra för vårt projekt arbete att komma upp där! Så vi kan juh hoppas! :)

Tack för pratstunden och så igår Fluff, den va verkligen behövlig, du förstår mig! Och jag lovar nästa gång ska jag ringa dig jag LOVAR! Och igår på väldigt länge kunde jag verkligen slappna av, vilket jag själv blev väldigt chockad över! Tack ännu en gång gubben <3

Tack alla ni som stöttar mig mest nu när jag mår dåligt!
Sis, Linné, Fluff, Millan, Micke, Alex, Sebbe.B, Tess, Andy 

Ni finns där på olika sätta allihopa, men de ni gör får mig till att orka kämpa vidare!
Där är säkert fler men vad jag känner just nu så e de som som verkligen finns där!

Saknar min son något sjukt mkt, vill bara ha hem honom! Vill bara få ha honom i min famn och säga att jag älskar honom! Guuuud låt denna och nästa vecka gå fort så jag kan få träffa dig alexander! Du är mammas ljus!





Saknad!

De finns så många som jag saknar i mitt liv just nu! Bland annat mina närmaste vänner. hade behövt er något sjukt mkt nu! Och få prata av mig och bara få prata skit!


Sis, jag saknar dig riktigt mkt! Saknar våra dagar/kvällar med kaffe och skitsnack! Du va den som fick mig tänka positivt på allt! Och de bästa med dig gumman, de är att dig kan jag prata med allt om för jag vet att de stanna hos dig! Och Dogge ;) Fan sis, i need you <3

Micke, vi har pratat mkt nu i helgen och så och de är jag riktigt glad över! Du har alltid varit min ängel och kommer alltid va min ängel! <3

Tess, vad skulle jag gjort utan dig? du är den som vet allt bara genom att titta på mig och de skrämer mig liiiitttte :P Du och johnny har aldrig valt sida och de är något som jag är fruktansvärt glad över! Ni har alltid varit neutrala! Saknar dig sjukt gumman! Jag lovar att de kommer bli en Tess&Yazze flippdag snart :) Med mkt kaffe och kakor :) <3

Fluff, saknar dig! Trodde aldrig vi skulle få denna kontakten vi har nu! Men dom säger ofta att barndoms vänner kommer tillbaka :)  Jävla tur att vi ses snart! <3

Alex, du är helt underbar and you know it <3

Sebbe.B, vi ses snart jag lovar <3

Jag kan sitta här och skriva om hur många till som, men just nu är de väl Sis, Micke, Tess och Fluff jag saknar riktigt jävla mkt!

Och när jag skrivier om barndoms vänner, så kom jag och tänka på att jag har juh fått kontakt med med Sandra och Linda som jag umgick mer eller mindre med varje dag när jag va liten och mamma umgicks med deras mamma! Ni har varit saknade, har tänkt på er mkt ! <3

Nej nu blir de duschen och sen skolan!

Alexander, mammas prins! Mamma saknar dig bara mer och mer för varje sek som går! Att vara utan dig så här länge se går inte! Tacka gudarna för att jag får dig nästa helg! Hoppas pappa berättar för dig att mamma älskar och saknar dig!








Livet!

Mkt som hänt i mitt liv nu och jag tänker inte gå in på vad, för vill ni veta får ni fråga!

Jag vill bara komma till egen lägenhet nu och komma hem ifrån för gott! För de funkar inte längre!

Vet egentligen inte vad jag ska skriva för är arg och ledsen så sjukt mkt just nu!

Du din äckliga idiot, du är inte värd ett skit i mina ögon mer! Du stod högt på min lista innan, men nu börjar alla bitar trilla på plats! Du har bara skaddat mig och min famlij! En gång till och har du inte sett mig arg innan så kommer du få göra de de!


Tack gubben, för att du lyckades övertala mig till att hålla käften!

Min mage börjar väl bli bättre.. men vi får väl se..

Tack alla som försöker få mig på bra humör nu!

Baby, plz come to me, and need you the most know!





RSS 2.0