Snabbt inlägg :)

Tänkte skriva ett snabbt inlägg innan jag ska köra till skolan! :)

Helgen va riktigt underbara och trevlig, FÖRUTOM att min plånbok blev stulen, men allt är spärrat alla kort och även mina id-handlingar, så dom kan juh försöka använda de! Helt ärligt så bryr jag mig inte så om dom tar mina pengar, för i min plånbok hade jag en massa bilder och sånt som betyder sjukt mkt för mig, men klart är jag arg för dom tagit de, men hade dom "bara" tagit pengarna så hade jag kunnat leva med de, men ja skit samma ni fattar säkert vad jag försöker förklara!

Kan slänga in några bilder sen i fredags sen kanske ;)

Nej, nu kallar bilen :P haha ^^, nej men dags att åka till skolan!

Ooh, jag har ätit frukost för en gåns skull *klapp på axlen* Hihi ^^,



Jag och Alex :) En sjukt underbar kille! Träffa riktigt många underbara vänner i fredags :D




tredje inlägget på en dag, ja hmm varför inte



Förlåt underbar och alla andra för att jag inte orkar prata så mkt just nu! Vill bara att allt ska bli bra och så jag kan få leva mitt underbar liv som jag alltid levt. <3 




Fin



Den har gått i ett hos mig nu, kan inte sluta lyssna på den heller! Alla känslor man kan ha kommer fram nu, och jag känner ångest och deppighet, saknad, ja de är sjukt förvirrande får inte ihop de själv hur man kan få allt detta på en och samma gång.. :/

Saknar sjukt många för tillfället! Vill bara ha dom som jag saknar mest hos mig! Hoppas på att jag får träffa mina nära snart, jag behöver er! Jag behöver en kram av er och att ni säger att de kommer gå bra, de kommer lösa sig!

Har aldrig mått så här innan!

En sak vet jag och de är att jag saknar min son något så sjukt mkt, vill bara ha honom här och höra hans underbara skratt och hans goa kramar och pussar ååå gud vad jag saknar min son!

Gråter som ett svin, och skrattar på samma gång :S Aa nej snälla låt mig komma fram till varför allt de här kommer just nu, kan de va efter kvinnogruppen idag eller kan de va något annat? Jag lova mamma att jag skulle prata med henne när jag kände så här, men hon sover och vill inte väcka henne.

Fattar inte hur de kunde komma nu, jag va juh hur glad som helst när jag prata med "M" innan, då skratta jag och va glad.. sen satte jag mig vid datan och tårarna bara kom!

Tacka fan för att jag ska va bland vänner imorgon och försöka tänka på annat! Förhoppningsvis kommer jag ha skit kul imorgon.


I wish you could see all that you mean to me <3 I saw you last Sunday,Could you be the only one <3





Läkare?

Asså jag börjar bli riktigt trött på alla jävla läkare, dom ska fan inte först säga en sak och sen en annan! Man blir juh fan orolig när man får höra något sådant! Min syster hade ingen tumör, TUR ÄR DE! Fast hennes prover och skit och mög va höga. Men ja skit samma! Så nu kan jag lägga de bakom mig att hon har ingen, och jag kan fortsätta jobba med mitt eget!

Sen en sak till, jag skrev i mitt förra inlägg att kan ni inte acceptera de jag skriver så behöver ni inte läsa den! men ändå ska ni hålla på och säga att så kan jag inte skriva? Jo de kan jag för jag skriver av mig av alla mina känslor! Acceptera de bara!

Dagen idag har väl varit ok eller den har varit underbar för jag har varit helt själv med mamma! Ska fixa hennes hår och naglar senare :) Kvinnogruppen va toppen idag! Fy fan vad jag hade längtat efter att komma dit! :D Nästa möte är om två veckor :D:D Och har fått i uppgift att ställa frågorna Vem är jag? Vad vill jag? Vad är mina mål? Vad har hänt mig? Till nästa gång, ska skriva upp de med! Så får vi se vad som händer då, kommer nog bli lite jobbigt, men de får man ta!

Till teckomatorp imorgon och festa :) ska bli sjukt kul! Längtar som faan, sandra fyller juh år :D:D

Och idag fyller min barndoms vän linda år :) Grattis Grattis :D <3

Och jag och mamma har kommit överens att jag ska försöka prata med henne när jag mår dåligt men de är inte så lätt, men vi får väl se!

När jag vakna imorse hade jag fått jättesöta sms! :) Somna rätt tidigt igår :$

Har skrattat lite idag, har fått en bild på en kompis som man bara inte kunde låta bli att skratta och sen har han gjort så att jag har fått skratta lite, speciellet ett där de stod; Jaha, nu är jag med igen ;) Jag är alltid snäll *hosthost* haha ^^, du e så jävla söt :) Haha ^^, tänker inte skriva vad de handla om men jag fick mig ett gott skratt iaf! :D

Inte länge kvar tills jag ska ha de mysigt :D Hehe ^^,

Nej nu ska jag ut och röka, sen sätta mig och skriva de jag fick i uppgift !

Kommer kanske in och skriver mer sen :P

Baby, can´t you understand i like you!




Bomben..

Nu kommer jag skriva allt och då menar jag allt! Jag har hållt inne på så mkt nu den senaste tiden men jag mår bara dåligt av de! Visa saker har jag nog skrivit om men skit samma skriver allt ändå! Visa saker kommer jag skämas över men skit i de, ni borde få veta!

Min syster har fått en hjäntumör och hon va på röntgen igår(tisdag) men hon får inte reda på sina svar förän om en vecka. Och nu kan dom inte svara på om den är god eller elak artad, allt är så jävla jobbigt. Vill faan inte förlora min syster! Och så i med att hon inte mår så jävla bra så blir vi ovänner så jävla lätt och de tar på mig som fan, för vill fan inte va ovän med henne!

Jag ska gå igenom en ADHD utredning för dom tror jag har de för att min mamma och syster har de, och när jag fick de beskedet tog de som fan på mig. Trodde jag skulle klara mig ifrån allt med sjukdomar och fan vet allt. Men nej tydligen inte. Men får väl se vad svaren säger när jag gjort de! men de tar på mig som fan.

Söker jobb som fan men får inget, vill inte bo hemma längre de funkar inte. för de kvittar vad jag gör så gör jag bara fel enligt Janne, och jag pallar inte de.. Han vet att jag mår dåligt så varför då trycka ner mig så? Och sen är jag en h*ra typ för att jag prata med mina killkompisar och umgås med dom.. ja men tack för den! Så nu ska jag prata med min pappa så han kan hjälpa mig med en lägenhet för här tänker jag inte bo mer än nödvändigt..

Ni undrar säkert varför jag inte söker själv, men de är så här att en liten snäll person satte mig i kronofogden. Jag ville va snäll men nej då blir man fast hos kronofogden ist!

de är många som tror att jag mår skit bra, men jag har aldrig mått så här dåligt innan. Så nu vet ni de med, Är trött på att hålla allt inne.. så hädan efter kommer jag skriva av mig allt! och kan ni inte ta de så kan ni inte, för nu tänker jag skriva av mig!

Och sen, du är trevlig på msn och en massa men så fort folk ser eller är i närheten så är du en fitta rent ut sagt.. Varför? fattar du inte att de blir förvirrande för mig? Du sa att vi skulle va vänner ändå, men jag tycker att så gör inte vänner mot en?! Nej vill du ha kvar mig som vän får du visa de!

tack mina underbara vänner för att ni stöttar mig som ni gör och för att ni lyssnar som ni gör! Och för att ni gör allt för att få mig på bra humör!

På fredag ska jag festa, Sandra fyller 23 så ska dit och fira henne! De ska bli sjukt kul, skönt att komma på andra tankar för en stund!

Nästan helg(2-4 okt), blir de svalöv för min del! Och bara koppla av med underbaringen! Trivs så jävla bra i ditt sällskap! :D <3

Sen någon helg hade jag tänkt mig försöka ta mig upp till Sthlm och hälsa på lite människor där uppe :) Bland annat, Micke, Helena och Sabrina tänkte jag för dom bor där uppe :) kanske har sån tur att dom inte bor så långt ifrån varandra :P och om ni undrar så e micke en gamal vän från osby och är sjukt glad över att vi har fått kontakt igen. Och den ska inte "brytas" igen! Du e så söt mot mig =) <3 Helena och Sabrina är gamla fostersystrar till mig! :)

skolan går bra, de är nog de enda som går bra just nu!

Killfronten vet jag inte hur den går, allt är sjukt förvirrande :S :$

Saknar min son något så sjukt mkt, körde upp honom igår vilket va jobbigt för ville inte lämna honom! Vill bara ha honom vid min sida!
 
 
Kan ni inte acceptera vad jag skrivit i min blogg nu så för fan läs inte den! Och har ni något att säga så skriv de då! Och fast allt detta som står i bloggen så är jag samma person för de! GLÖM INTE DE!

Jag saknar dig, något så sjukt mkt! Vill bara ha dig vill min sida!


Vill ni veta mer så får ni fråga, eller så skriv en kommentar så ska jag försöka svara...





RSS 2.0