Må bra kanske?

Var och såg Carmen – ett kammarspel om kärlek på teater innan, sjukt bra faktiskt!

dagen idag spenderades hemma och fick mig till att tänka mkt på mitt liv och sånt!

Jag har bestämmt mig för att vara själv nu ett tag, inte springa och leta. Men kommer den rätte så kommer den rätte! Och den personen måste acceptera att jag har barn och ska veta de från början för annars kommer de bara bli fel! Och acceptera min famlij och att jag umgås med mina vänner och sånt! För ni som känner mig vet att mina vänner kommer efter min son! Min son först och främst och kan dom inte ta att jag har barn så åker dom med huvudet förre!

Jag är ingen sådan person man bara kan tömma och glömma typ! Nej vet ni vad! Finns många som gjort de innan men de kommer inte in fler sådana killar i mitt liv! Vill hitta någon som e redo att slå sig ner och inte bara efter sexet!!!!!!

Min underbara son kommer på fredag, guuud vad jag saknar honom! Ska bli så skönt att ha honom hos mig denna helgen! Saknar juh honom något så sjukt mkt! Mitt hjärta är inte helt utan honom! <3

Fredag blir de idol med syrran i med att hon fyller år! Riktigt kul ska de bli!! :D

Synd att du bor så långt borta, men de kanske ändras?

Saknar dig något så sjukt mkt och ditt underbara leende! Vill ha dig här!

Nej nu tackar jag för mig blir sängen kanske en film eller läsa en bok, hmm ja vet inte! Ska ju upp tidigt imorgon!

Tack för mig!



Hoppas operationen gick bra idag! Tankarna har även gått till dig idag gubben!


Min underbara son! Mamma är inte hel utan dig!


Kan inte mer än skratta, le och må bra när jag ser denna bilden!
Saknar detta och er töser!


Tiden man bara skrattar och blir varm av!
Saknar er och allt!





Innehållslöst!

Där är vad detta inlägget kommer till att vara!!!!

Har inte så mkt att skriva om för tillfället, är besviken och ledsen och ja alla känslor man kan tänka sig!

Låt mig komma här ifrån och bara va, och så jag kan komma till rätta med mig själv också!

Ska byta nummer snart också har jag bestämt mig för men de får blir nästa månad eller efter jul och nyår! Men mitt nr ska bytas! Ska inte ha kvar detta, för många som har de som inte ska ha de och sen ska jag börja rensa i bland mina så kallade vänner också, för visa är bara så jävla falska!

Jag lever mitt liv och jag står för de jag säger och jag sjunker inte lika lågt som alla andra! Detta har gjort mig besviken, RIKTIGT besviken!

Ska bli intresant och se sen också vilka vänner som kommer stå kvar och vilka som kommer försvinna och sen vilka som kommer försöka bli vän med mig igen bara för de! men de får vi se senare!

Nej blir nog fan sängen snart ska upp 04.00 imorgon biti usch :( Men men! Ska in till malmö till dom som jag verkligen vet bryr sig!

Och jag ska börja lära mig säga nej till saker nu också, jag kan inte vara snäll längre! Jag måste sätta mig själv i första hand just nu! Och jag måste lära mig att säga ifrån om andra saker med, och kan inte mina vänner ta de så e dom inga riktiga vänner!

Har även berättat för min pappa! :D De känns skit skönt! Ni som vet vad de gäller behöver juh inte nämna just de! men jag har berättat de och jag va själv när jag berätta de och han tog de bra :D:D

Ha de toppen!





Minnen ;D

Hitta massa bilder på mormors och morfars data som jag bara måste lägga in ;P hehe ^^,

:D
Kevin och alexander, alexanders va ca. 4 veckor här :D Sötnos!


Alexanders dop :) Datumet på bilden stämmer dock inte ;)


Haha, Linné 2004/2005 hos min mormor :) Minnen :)


Jag och Patrik på middag med hela min släkt den dagen både min mamma
och syster muckade. Mamma från fängelset och min syster från behandling! Hihi!



Mormor :)

Sitter hos mormor och fördröjer tiden för att sen åka upp till åstorp och ta den jävla sprutan mot svininfluensan. Men va fan lika bra att få de gjort än att behöva gå och oroa sig, men nu oroar jag mig för hur jag ska må imorgon, många jag känner har tagit sprutan och legat pall dagen efter.. :( hmm men men de får jag ta isf!

Jaha vad ska man skriva om idag då? De är så mkt jag vill säga men jag får inte de.. :( snyft;) hihi! eller får och får, jag lova jag skulle vänta ett tag!

Möte med soc imorgon, hoppas på de bästa! Håll tummarna för mig, förhoppningsvis har hon ett lite besked till mig iaf!

Träffa Fluff häromdagen vilket behövdes, fick prata av mig och allt! Tack vännen <3

Stämingen hemma har väl blivit lite bättre men ja de är som de är fortfarande!

Nej om man skulle ta något att äta innan man ska åka, kanske bäst så man inte sitter hungrig :) hehe!

Ha de toppen alla!!


Och du, jag kommer nog alltid att ha någon sorts känsla för dig! Synd att vi knappt pratar mer bara :(


Saknar min son något så sjukt mkt, tur jag får träffa honom i helgen! :D <3

Tack alla underara vänner för ert stöd! Älskar er så gudomligt mkt! <3

Tack för mig!






Malmö :D

Sitter just nu i min mormor och morfars kök och har allmänt tråkigt, ska väl snart lägga mig ska ju jobba imorgon :D Hihi! Så de blir väl att skriva av sig lite här och sen soffläge :P haha ^^,

Jag mår faktiskt bra idag också men ja vill inte skriva för mkt! Folk som inte ska veta! Kan juh skriva trots omständigheterna. :)

Idag har de inte hänt så mkt mer än varit på möte och sen bara tagit de lungt med mamma typ, skulle sovit hemma i natt men ja, så säger min mamma att hon ska sova hos syster igen så fick juh snällt och vänligt fråga mormor om jag fick sova här en natt till och vad tror ni svaret blev, ja självklart :) vad skulle jag gjort utan min mormor? Hon förstår mig iaf och hon tar inte någons parti! Vilket är så jävla skönt!

Jag har även bestämt mig för att jag kanske ska sluta röka, jag har inte pengar till de och sen kan jag ju faktiskt göra en massa annat roligt för dom pengarna :D hehe, men ja får se har inte riktigt bestämt mig än, men de lutar åt att jag ska sluta :D

Jag måste juh bara få säga att han Mattiaz från ullared (bögen) jag bara älskar han! :D haha
http://mattixstylingtheworld.blogg.se/ de är hans blogg :D hehe, så jävla härlig och sen får ni juh inte glömma bort och kolla hans video han gjort :D haha! Jag bara älskar den killen :D haha!

Sen har jag en massa annat jag måste få sagt med! haha ^^,

Jag har världens tur som har dom vännerna jag har som verkligen finns där och stöttar mig i allt i alla väder! Utan er hade jag fan varit nere på botten, ni får mig till att tänka om och tänka positivt på allt! :D

Och jag har världens underbarast son Alexander också, han förgyller verkligen min dag! Jag har en video på mobilen med han som han står och mixtrar med min stereo och jag bara älskar den film och får mig ett gott skratt varje gång! :D Plus som bakgrund på mobilen har jag en bild på han när han nyss kommit underfull med sina fötter och sitter och smakar på dom, då tänker man bara tillbaka och skrattar! Denna lilla underbaringen gör så jag lever vidare! Saknar honom varje sekund han inte är hos mig! <3

Sitter och lyssnar på musik och så kom där en låt klackarna i taket och den fick mig att tänka på min snuffapuffa! :) haha ^^, för varje gång vi har festat så dansar vi och vi släpper loss :P haha ^^, och så kom jag och tänka på en kommentar hon skrivit på en bild och de va just klackarna i taket :P haha ^^,
http://open.spotify.com/album/29DWnkaedHUzWe1GO7N9Oa
inte säkert länken funkar men gör ett försök :P men funkar de inte så sök på spotify Grönwalls- Klackarna i taket!

Vad skulle jag gjort utan allt de som hänt i mitt liv? Jag har fått så mkt erfarenheter och allt, och helt ärligt så ångrar jag inget alls! Finns en sak som jag kanske ångrar nu i efterhand men de håller jag för mig själv :) Men sen samtidigt hade de inte hänt så kanske de inte hade blivit så här och jag hade kanske inte fått träffa alla underbara människor jag känner idag? Hmm de är en kuggfråga!

Nej om man kanske skulle fortsätta lyssna lite på musik och sen slänga sig på soffan för att sova, ska juh som sagt jobba imorgon och jag måste vara pigg ! :D


Så jag tackar för mig nu!

Baby, i want you here now! You are soo cute!





På topp!

Jag känner faktiskt mig på topp humör idag och då menar jag verkligen TOPP! :D Vakna på bra humör och sen har min dag bara rullat på :D De känns skit skönt! För en gångs skull på länge mår jag bra! Tror mkt de är mitt break jag hade uppe i Åstorp som gjort de! Först nästan en vecka hos Tess baby och Johnny och sen nästan en vecka hos micke där jag även har umgåtts med snuffanpuffan! Tror jag behövde de eller ER! Träffa juh även Sandiepie och dogge :D Och emma :) Tyvärr blev de inte så länge med någon av er men de lilla de hjälpte! Tror de va mkt att jag bara kunde va när jag va där uppe också! Jag kunde bara släppa allt vilket va så jävla skönt! Har fått mer ork nu känns de som! Hade även min underbara son i helgen och de spenderades med massa mys med honom och ingen som klaga på mig! Allt va hur underbart som helst! Tror jag behöver åka iväg så flera gånger!

Dagen idag börjar med att jag gick upp, åt frukost med mormor och morfar :) Sen ringde min mobil och de va lilla Micke (sthlm) som ringde, prata med honom under tiden jag gjorde mig i ordning och tills jag möte mamma! Sen åkte jag och mamma till Ystadvägen och gick på utbildningen där vi hade mellan 9-12 gick skit bra, blev fotade och allt :O haha ^^, Sen bar de iväg till älskade backarna igen för mamma skulle fotas och en massa :p haha ^^, sen åkte vi ner till caféet och hämta nycklar för vi ska ha öppet på caféet på lördag alltid kul! :) Va även på soc idag och jag hoppas på de bästa! :D Får se vad dom säger nästa vecka :D Hihi :) Sen åkte vi vidare till Ystadvägen igen för KVINNOMÖTE! Vilket gav mig rätt mkt idag och de är jag jävligt tacksam över! Tackar min coach G för att hon e så sjukt underbar och förstår en till 1000! Hoppas verkligen på de vi prata om i bilen innan idag! :) 

Har nog inte så mkt mer att skriva om idag så! Har mer imorgon tror jag! Massa möte imorgon också! Gud att jag bara hinner med! :P Farsdag på söndag, hmm undra vad jag ska ge pappa! :P Haha!

Micke(sthlm), du vet om att jag finns här för dig gubben! De vet du! Jag hoppas du ringer mig när du mår skit! Speciellet nu! Finns för dig i alla lägen gubben! Och svarar jag inte när du ringer så finns de en anledning, you know it! <3<3<3<3<3

Tess baby, i am happy for you! :D Hihi! Älskar dig gumman glöm aldrig de! <3

Snuffanpuffan, vet du hur glad jag är över att jag fick spendera dom timmarna med dig som jag fick nu när jag va där uppe? Dom är betydelsefulla! Älskar dig now and for ever! <3

Sandra sis, dina ord värmer så sjukt mkt! Både dina ord och dogges värmde! <3 Älskar er mina vänner! <3<3<3

Änglen, behöver jag säga något!? <3

Nej nu ska jag lägga mig på soffan och prata med micke <3<3 :D

Denna låten passar in idag!


Tack för mig <3





Ska jag eller ska jag inte?

Ska jag berätta eller jag ska skita i de? de är så mkt som snurrar just nu! Jag vill, men samtidigit inte..
haha jag är så sjukt förvirrad!!! men ja vi får väl se hur de går med de.. men ja ville bara skriva av mig lite inte för att de blev så mkt men lite blev de iaf!! :D


I miss you
I miss your smile
And I still shed a tear
Every once in a while
And even though it's different now
You're still here somehow
My heart won't let you go
And I need you to know
I miss you, sha la la la la
I miss you





Sista dagen!

Sista dagen här uppe, kvart i sex ikväll tar jag bussen sen bär de hemåt eller nästan hemåt ska sova hos mormor tills på fredag för har massa möten och sånt nu torsdag och fredag! Är sjukt nervös inför fredag men ja, de kommer gå skit bra!

Hoppas på att träffa pappa i helgen :) Om inget annat kan jag juh hoppas att jag träffar honom snart.. :)

Vakna kl åtta idag hur pigg som helst, så de va bara till att gå upp.. :p haha

Igår mådde jag sjukt konstigt, sov skit mkt och kändes som om jag hade feber, men idag är de helt över så ja fattar inte men ja.. skit i de nu :p haha ^^,

Har egentligen inte så mkt att säga.. :P

Aaaaa, jag vill bara skrika ut de men nej de ska jag inte, jag har lovat ! :P haha ^^, bara visa som fattar haha ^^,

Nej om man skulle gå ut och röka och sen ta lite kaffe kanske? Mitt te är juh slut nu haha ^^,

Ja de blir nog så!



De va synd att de skulle bli så här, men jag förstår dig! men du ska veta att jag tycker om dig! Men är glad att jag får ha dig som min vän iaf!


Min älskade hund!
Saknar dig Molla! <3




-



Helgen har varit underbar har haft min underbara snutte hos mig! :D Han gör så jag mår bättre och bättre för varje dag! Massa mys i helgen har de varit :D

I fredags va jag hela dagen i malmö och hade min snuffapuffa med mig :D Och martin va med också eftersom jag skulle lämna honom i lund :P hehe. men jag är sjukt tacksam över att jag hade snuffapuffa med mig i fredags, tack för stödet gumman! De behövdes! Fick ett besked i fredags som har gjort mig till att tänka om lite! men de blir som jag tänkt iaf!

Tack min ängel för att jag har fått va här i helgen! :D <3

nej nu ska jag borsta tänderna och sen kommer snuffapuffa och hämtar mig för ska köra in henne till någon utbildning :)

Ja om ni inte fattat de, så e jag kvar i Åstorp :D

ha de toppen alla!

Puss&Kram







RSS 2.0